Tidtabell och hållplatser

Scrolla för att läsa mer

 

 

 

 

 

 

Tidtabeller

Aktuell tidtabell för vintersäsongen 2023-2024 hittar du direkt på startsidan när du väljer önskad avreseort mot önskad slutdestination. Här får du fram alla aktuella avgångar och tider. Du kan även nedan hämta respektive tidtabell i PDF-format. Klickan på önskad tidtabell nedan eller klicka på önskad karta för respektive linje och tidtabell. Vintersäsongen 2023-2024 startar torsdag 14 december och våra bussar rullar fram till mitten av april.

Tidtabell Malmö-Göteborg-Sälen-Idre

Tidtabell Örebro-Västerås-Sälen-Idre

Tidtabell Stockholm-Uppsala-Gävle-Sälen-Idre

 

Eventuella avgångar kan under säsongen adderas i vårt bokningssystem på vår hemsidas startsida, beroende på intresse och förfrågningar, och uppdateras inte i tidtabellerna ovan. Vänligen observera att kartorna är grafiska illustration för att få en överblick för hur vi trafikerar. Exakta positioner för respektive påstigningsort kan således skilja sig något från verkligheten.

Hållplatskartor

Nedanför hittar du länkar till de orter och påstigningsplatser vi trafikerar. Klicka på en ort nedan så öppnas Google Maps och du kan välja att få en vägbeskrivning till aktuell avreseposition.