×

Vintersäsongen 2023-2024

Varmt välkommen till Fjällexpressen och säsongen 2023-2024, som vi har längtat. Nedan väljer du önskad påstigningsort och destination i rullarna Jag vill resa från samt Jag vill resa till för att hitta din önskade avgång. Aktuella avgångar för önskad resa görs synliga. Därefter väljer du antalet resenärer du önskar boka i antalet vuxna och/eller barn. Tryck sedan på Gå vidare för att komma vidare med din bokning och för att fylla i efterfrågad information. Det sista steget för att bekräfta din bokning är att betala din resa. Efter betalad resa skickas din biljett per SMS till angivet mobilnummer och per mejl till angiven e-postadress. 

Vi på Fjällexpressen ser fram emot en ny säsong, premiär 19 december!

 


 Välkommen till Fjällexpressen 2023-2024

Din vintersemester börjar redan när du kliver ombord på Fjällexpressen och du kan bekvämt, tryggt och prisvärt ta dig till din destination. I en värld av stigande priser jobbar vi hårt för att hålla nere priserna, även så inför kommande säsong.

Fjällexpressens bussar tar dig fossilfritt till svenska fjällen. Vi reser från Malmö, Göteborg och Stockholm via hållplatser till skidorterna i Sälen och Idre. Under fliken tidtabell och hållplatser kan du hämta hem våra tidtabeller i PDF-format. Här hittar du även aktuell påstiningsplats för respektive ort. Klicka på önskad ort för att komma direkt till Google Maps position för gällande hållplats. Vänligen läs igenom våra resevillkor innan du bokar din resa. Under fliken vanliga frågor har vi samlat de mest förekommande frågorna vi får per mejl och telefon. Här hittar du även svar på frågor före, under och efter din resa. Vi får många frågor per telefon och mejl och vi försöker svara så fort vi kan. Fjällexpressen är en digital tjänst och vi håller telefonen öppen för eventuell support tisdag-torsdag 10:00-12:00.

Nu längar vi till fjällvärlden och vintersäsongen, varmt välkommen ombord!
PS. följ gärna Fjällexpressen på Facebook för säsongens uppdateringar, nyheter och tips.

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Fjällexpressen
031-7008802
info@fjallexpressen.se

Inställda avgångar på Stockholmslinjen

Tyvärr tvingas vi ställa in flera avgångar från Stockholm under andra halvan av januari fram till mitten av februari på grund av för få resenärer. Intresset att resa från Stockholm och i motsatt riktning är vikande med flera avgångar med noll (0) eller mindre än fem (5) bokade resenärer. Inställda avgångar är 18/1, 21/1, 25/1, 27/1, 28/1, 1/2, 3/2, 8/2 samt 15/2. Avgångarna ställs in i båda riktningar. Det är aldrig kul att behöva ställa in, men ett nödvändigt ont sett till det låga intresset. Vi beklagar de inställda avgångarna. Berörda resenärer är meddelande via SMS och mejl.

Flera alternativa färdvägar på berörda datum finns på sj.se i en kombination av tåg och buss (Dalatrafik).